Sibren en een nieuwe horrorverhaal…een iPhone reparatie

De titel zegt het al en niemand is verbaasd…Op een doodnormale dinsdagmiddag kwam ik thuis met de boodschappen en vlak voordat ik de deur van het huis opende, kwam mijn lieve en aardige zoon Sibren, mij tegemoet.

Je zou denken dat hij mij een handje wilde helpen met het uitpakken van de boodschappen en dat soort dingen… Maar niet is minder waar.
Hij zat helemaal onder de nutella met zijn handen en greep mijn nieuwe jas met zijn vieze vingers en toen ik hem wilde vastpakken om van de chocolade af te komen, viel mijn iPhone op de grond. De rest kun je wel raden, ik had met spoed een iPhone reparatie nodig.

Gelukkig wist ik van mijn zwager, Wim van Burgen, een adresje waar ik zonder zorgen terecht kon om mijn iPhone te repareren. Ik had ook weinig tijd en daardoor was ik blij verrast dat ik alles gemakkelijk online kon regelen via gsm-paradise.nl
Dit is nou weer een typisch geval, wanneer ik me bedenk; wat heb ik fout gedaan en waarom verdien ik zo’n zoon. Ik zal daar niet snel een antwoord op krijgen, hoewel ik bij heel veel dokters langs ben geweest en heel veel boeken heb gelezen. Wanneer je elke keer zoiets meemaakt begin je toch aan jezelf te twijfelen. Ik ben al heel vaak ten einde raad geweest wanneer het op Sibren neerkomt en elke keer hield ik mezelf voor de gek, dat het ooit goed zal komen met deze vent…maar tot op heden merk ik hier weinig van!
Wie dit nu leest en thuis ook zo een probleemkind heeft, weet maar al te goed waar ik het over heb! Ik heb nu geen energie meer, om nog even door te schrijven, door alles om me heen, maar ik beloof weer snel terug te komen op sibrenontwikkelt.nl met een positieve instelling.